ΕΓΓΡΑΦΗ - ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

   
 

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

30 €   

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ και ΜΕΛΗ ΕΔΑΕ

40 €  

 

ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ

60 € 

 

Στα έξοδα συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται:
  • Συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου

  • Φάκελος του Συνεδρίου

  • Πρακτικά Συνεδρίου  

  • Καφέδες-Αναψυκτικά κατά τα διαλείμματα του Συνεδρίου

  • Δεξίωση

*Τα Πρακτικά θα δίνονται στο χώρο του Συνεδρίου κατά την έναρξη και σε όλη τη διάρκειά του. Σε περίπτωση απουσίας σας φροντίστε για την έγκαιρη παραλαβή τους από κάποιο τρίτο πρόσωπο (με την προϋπόθεση ότι έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας συμμετοχή ), επειδή δεν θα αποστέλλονται ταχυδρομικά μετά τη λήξη του. 

 

Διαδικασία Εγγραφής- Πληρωμή μέσω ΑΤΕ

 

Η διαδικασία εγγραφής για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο είναι:

 

1.      Καταθέστε τα έξοδα συμμετοχής στο λογαριασμό 3190300211622 ( IBAN: GR 36 0430 8340 0031 9030 0211 622) της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας (ΑΤΕ). Ζητείστε απαραίτητα από την Τράπεζα να σημειωθεί στην απόδειξη πληρωμής  το ονοματεπώνυμό σας ως καταθέτης, ακόμα και αν αναθέσετε σε  κάποιον άλλο την κατάθεση. 

2.      Αφού κάνετε ένα φωτοαντίγραφο της απόδειξης πληρωμής, ελέγξτε ώστε να φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμό σας ως καταθέτη, το ποσό και η ημερομηνία κατάθεσης και γράψτε με καθαρά και ευανάγνωστα γράμματα τα τηλέφωνα με τα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.  

3.      Αποστείλτε  το ανωτέρω φωτοαντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης  μαζί με την αίτηση εγγραφής για το Συνέδριο, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από εδώ, στο fax: 2610-367427 (υπόψη κ.  Μ. Αλεξανδρή)  ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: ΕΑΠ – Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, για το 6ο Διεθνές Συνέδριο ΑεξΑΕ, (υπόψη κ. Μ. Αλεξανδρή) Σαχτούρη 23, 262 22 ΠΑΤΡΑ.

4.      Κρατείστε την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής και φροντίστε να την έχετε μαζί σας κατά την άφιξή σας στο Συνέδριο, για την παραλαβή του φακέλου και των πρακτικών.

    

 
Για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την Αίτηση Εγγραφής πατήστε εδώ Εγγραφή σε pdf

  Για κάθε εργασία που έχε γίνει δεκτή στο ICODL2011  τουλάχιστο ΕΝΑΣ από τους συγγραφείς πρέπει να κάνει εγγραφή στο συνέδριο, πριν τις 30 Σεπτεμβρίου 2011.